
Коктейль-фуршет
Ритуал коктейль фуршету – це вільне переміщення із склянкою в руці. Тому і асортимент напоїв має задовольнити смаки найвибагливіших відвідувачів заходу.
Прийом-коктейль - економічний в плані меблів, посуду, приладів, текстилю і т.д, і не передбачає різноманітного і ситного меню. Функцію фуршетного столу виконують старанні офіціанти, проходячи непомітно повз гостей пропонуючи вишукані напої і мініатюрні закуски.

Ланч-фуршет
Зазвичай ланч-фуршет (бізнес-ланч) організовується на обідню перерву, або в перерві між важливими переговорами. Правильно організований ланч неодмінно покращить атмосферу в процесі дебатів, що позитивно вплине на результат переговорів.
Відповідний інвентар, керамічний посуд, кавоварка, термос, марміт, класичний текстиль, вдало підібране меню та бездоганне обслуговування – це основа правильно організованого заходу.